Hollivootin juhlapalvelut

Ravintola Hollivoot on oikea valinta, kun haluat järjestää juhlatilaisuuden viihtyisässä ympäristössä hyvien tarjoilujen kera. Meiltä voit myös tilata tarjottavat kotiin, työpaikalle tai vaikkapa kesämökille vietäviksi.

Hollivootista löytyy 30-paikkainen kabinetti, ja tarvittaessa koko ravintolasali on yhdistettävissä yhtenäiseksi, 100-paikkaiseksi tilaksi.

Luomme tilaisuudesta ikimuistoisen, oli juhla intiimi illallinen perhepiirissä tai unelmien häävastaanotto. Teemme mieluusti tarjouksen juhlanne järjestelyistä.

Muistotilaisuudet – Syntymäpäivät – Ristiäiset
Valmistujaiset – Yritystapahtumat – Pikkujoulut

Olemme koonneet valmiiksi muutamia tarjoiluvaihtoehtoja, joista tarjoilun valitseminen on helppo aloittaa. Menua muokataan toki tarvittaessa, otetaan jotain pois tai lisätään jotain, aina tilaajan tarpeen mukaan. Ota yhteyttä niin suunnitellaan sopiva menu tilaisuuteesi.

Menu I alkaen 27 € / hlö:

Sipulisilli * Graavilohi
***
Suolakurkkuveneet * Juusto * Leivät + levite * Vihersalaatti + kastike * Kinkku-pastasalaatti
***
Lihakastike * Kasvislisuke * Keitetyt perunat
***
Ruokajuomat (mehu, kotikalja, vesi)
***
Täytekakku, kahvi / tee

Menu II  alkaen 20 € / hlö:

Suolakurkut * Juusto * Leivät + levite
***
Liha- tai lohikeitto
***
Ruokajuomat (mehu, kotikalja, vesi)
***
Täytekakku, kahvi / tee

Hinnat voimassa yli 20 henkilön kattauksissa. Sunnuntaisin ja pyhäpäivisin hintoihin lisätään 50 prosentin pyhälisä. Pienempien ryhmien ruokailuhinnat sovittavissa erikseen.

Menuhinnat sisältävät tarjoilun, kattauksen sekä 14 prosentin arvonlisäveron.

Tilauksen henkilömäärä on vahvistettava seitsemän (7) arkipäivää ennen tilaisuutta. Mahdolliset erikoisruokavaliot on ilmoitettava etukäteen.

Tilaus laskutetaan vahvistetun henkilömäärän mukaan, ja jos ruokailijoita on ennakoitua vähemmän, tilaaja voi ottaa ylimääräisen ruoan mukaansa.

Ravintola Hollivoot

Rutakontie 42, 74300 Sonkajärvi

p. 044 0761 772